View Single Post
Staro 26.08.2006., 17:54   #23
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo, počeo se družit sa Asus-icom A8N5X i zasada je dobro. Zujalica radi na cca. 5800 o/min i izgleda da će ubrzo dolje. Nije glasna prejako, ali pasivno je pasivno Kupil sam si zlatnog zalmana da riješim taj problem .

Zasada mi je sve stabilno, memorija radi dobro sa pločom s obzirom da sam ju metnul u krivi slot (veli manual da kad imam jedan stick da metnem u 3. slot a ja ga stavio u 1. , makar, mislim da je to kenjaža...).
Ima dosta postavki u BIOS-u, nisam probao još OC-at.

Senzore ima za CPU i matičnu, iako mislim da ovaj za matičnu mjeri temp. u kučištu a ne NB-a...

Layout kako sam rekao je super, da bi riječ rekel. Naponi jako čudno stabilni. Vcore mi ovevolta za 0.04V i to je poprilično stabilan Vcore. Nisam vidil da se pomaknuo sa 1.14V, nit pod opterećenjem...

Problema sa PCI slotom nema, sva tri su mi popunjena za sada i ne kolje se ništ...
Javim se malo kasnije kada probam kako OC ide...

EDIT:
Evo probao OC-at, ali ne ide. Nekaj krivog delam. Neće uć u win ni na 280, a boota na 360Mhz!? Zaključao PCI-E na 100Mhz, ali dole ima jedna postavka za PCI. Neam pojma kaj je to. Sada sam već pomalo umoran i neda mi se više razmišljat...

Fora je ovaj Q-Fan od Asus-a, 92mm Glacialtech na Freezer-u mi se vrti između 300-600 rpm-a, jer je temp. proca 41°C u load-u . A u BIOS-u narihtano da se na 51°C (najniža moguća temp. za postavit) vent vrti na max. broju okretaja. Nisu računali na one koji drže proceve na 1.1V

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 26.08.2006. u 19:48.
Vuco je offline   Reply With Quote