09.07.2003., 11:25
|
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Originally posted by dpajur
uspio sam rijesit problem s ghostom.. ic7-g ima neku emulaciju PATA-e, tak da SATA kanal mozes pretvorit u IDE1 ili IDE2.. pa sam tak uspio dobit da mi ghost vidi oba diska, prebacit podatke, i za divno cudo SVE RADI!! promjenio sam velicine particija i sve to, i XP se kulturno bootao ko da mu se nista nije desilo. i raptor leetiiii 
sto se pak 2.6C-a tice, kenjara od procesora... ide do cca 3.1 normalno. negdje izmedju 3.1 i 3.2 se krsi. mogu mu voltazu dignut i na 1.9v svejedno nece radit na 3.2. najvise sto sam ga dobio sa radi stabilno sa hyperthreadingom je 3.185. (246 Mhz FSB)
inace mi je nevjerojatno da je tak los, sve je vodeno hladjeno, procesor, north bridge i graficka, arctic silver 3 je na svemu. agp i pci su fiksni 66/33. probo sam i sporije timinge za memoriju, i 5:4 i 3:2.. no s obzirom da mi se isto ponasa na 250Mhz fsb kad je ram 1:1 cas2 i kad je 3:2 cas3 reko bi da nema nikakve veze s ram-om.
mozda kasnije probam ubost jos jedan procesor za probu, pa ovaj uvalit prek oglasnika. moram priznat da sam ocekivo puno vise.
|
Da, tko bi rekao da nece ni 3.2... P4 2.4C na test stroju ide i do 3.4 ak ga ploca voli, a 3.3 ziher...
|