26.08.2006., 03:06
|
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Seksualna snaga
Kopipejst sa glazbenog foruma. Mislim da ne krši nijedno pravilo, maknuo sam psovke
koliko puta ste čuli da se spominje seksualna moć, seksualna snaga?? e pa mene je to zaintrigiralo, pa pogledajmo zajedno ovaj proračun
snaga ili ti slovo P u fizici. da. hm. izračunat ćemo seksualnu snagu nekakvog mladića. radi lakšeg snalaženja, označit ćemo ju sa Psex
....................Ftr * s
dakle: Psex = --------
........................t
Ftr - sila trenja koju svladava penis ulazeći/izlazeći i trljajući rodnicu
s - put koji penis napravi pri ulaženju/izlaženju za neko vrijeme t
t - trajanje jednog ulaženja/izlaženja
sad samo trebamo neke podatke. idemo od najlakšeg: recimo da imamo rodnicu od 13 cm, dakle, put koji treba prijeći pri ulasku/izlasku je 26 cm. ok, s = 26cm = 0.26m. nadamo se da vlasnik penisa ima opremu spremnu za toliki put. vrijeme potrebno za to... hm... mislim da je recimo 2 sekunde dosta. t = 2s. e sad, sila trenja... hm... to mi nekako teško pretpostaviti, ali recimo ako dobro navalimo, valjd se može navuć nekih 5-10 N, pa ajd, uzmimo da je Ftr = 7N. mislim, to je samo aproksimativno, budući da ne znamo koeficijent trenja vlažne rodnice. imamo sve podatke!!
da ih još jednom izlistamo:
Ftr = 7N
s = 26cm = 0.26m
t = 2s
.......................................7N * 0.26m
uvrstimo u formulu: Psex = -------------- = 0.91 W
.............................................2s
0.91W?!? mislim, stvarno smo jadni. a mislimo da dobro j**emo. Sad
evo, neka svatko unese svoje podatke i nek izračuna, jedino čekamo dok ovi medicinari pojasne nepoznatu unutrašnjost mice da možemo preciznije izračunati, jerbo najviše sumnjam u Ftr. bojim se da je taj podatak i manji.
da se razumijemo Psex je samo RADNA seksualna snaga. jalovu (hvatanje za sise, guzicu, trljanje, klečanje) nećemo računati
Neki ljudi imaju previše slobodnog vremena: lol2 :
Koji je lik car, ja sam se lomio kada sam čitao 
Zadnje izmijenjeno od: rendula. 26.08.2006. u 18:15.
|
|
|