Citiraj:
Autor raf
|
Ima.
Pitam, ali svi se prave Tosa.
Jebiga, rekoh, da uzmem pa kud puklo, puklo. Na prvi pogled, kutija otkriva spartanski uredjajcic, dok sama kutija nudi fantastican opis uredjaja na francuskom. Reko, dobro, pa manual u najmanju ruku mora biti na engleskom, ako vec ne postuju zakon pa ga ne daju na hrvatskom. O Murphy, HDZ te vrbovo, krvi ti... Manual je (ne, NIJE na francuskom) na - [bubnjevi] tadaaaa... njemackom(?). Ok, WTF, rekoh, valjda je (barem) sucelje na engleskom. Da preskocim bubnjeve i dramaturgiju, ne, nije, nego opet na njemackom, srecom, uz mogucnost mijenjanja jezika (ako uspijete proniknuti kako se kaze System properties na njemackom, da). U svakom slucaju, stvar pije vodu s obicnom kucnom antenom (Zagreb - Centar) i slika je zadovoljavajuca, no s par sati koristenja vise ni ne mogu reci. Zivotna ironija dodala je ovom cemeru i cinjenicu da taj model ne postoji nigdje dokumentiran na internetu, pa cak ni na stranici CGV-a, ali uredno ima RS232 za skindanje firmwarea i jos nesto sto pise na toliko kripticnom francuskom da ga ni tri online translatora ne prevode u nista smisleno, kao ni par profesora francuskog. Sve u svemu, sada mogu normalno gledati barem 4 programa, a stara "kolko para tolko muzike" se dokazuje jos jednom - doduse, za cetri programa i ovo je previse. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, a vrijeme ce pokazati kako ce stvar raditi u buduce (grije se ko svinja, pa razmisljam da ubacim kakav ventilator ili heatsink na CPU).
Jedan mali editic...
http://www.cgv.fr/index_dgp.asp?chked=true; bacite oko na banner, takav isti uredjaj imam i ja. E, a sad kliknite na istog, pa probajte naci taj uredjaj na listi. Il' sam ja corav, ili...