View Single Post
Staro 25.08.2006., 07:49   #47
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Jucer smo ET i ja isli pogledati oba modela. 203B je impresivan svojom velicinom, 20" prilicno znaci. No ono sto mene muci jer njegova nativna rezolucija od 1400x1050, te kakva bi bila stvar prilikom igranja igre na 1280x1024 jer vjerujem da grafa nebi gurala vise od toga. Ghostinga nema niti na 203B niti na 931BF. Odnosno, mozda i ima, picajzje to primijete, ali za moje oko i za moje potrebe ghosting je zaista neprimjetan ako uopce i postoji.
940BF nisam niti uzimao u obzir, jer bas kako je i ET napisao, to je prijelazni model da se popuni rupa dok ne izadje 931BF.

Naspram njega, tu je 931BF sa kojime nebi bilo problema u igrama, jer mu je nativna rezolucija 1280x1024. Monitor dobro izgleda, i ima "ruku" za stelanje po visini, dok 203B ima samo ravni drzac koji bas i nije praktican. Ali nudi eto pivot, ako nista drugo. 931BF slovi i kao gamerski monitor, izgleda fantasticno, crne je boje, lijepi i kvalitetan okvir, alu tipka za paljenje...

Sto se tice prikaza boja, oba su jednaka, ali da budem iskren - nemjerljivi sa 960BG koji je imao od svih ponudjenih monitora najbolji prikaz boja. Refleksija je mana, ali ovisno u prostoru u kojem radite naravno zavisi dali vam to smeta ili ne. Za cijenu od 3500kn je odlican izbor.

Danas odluka pada, a monitor stize iduci tjedan.
Sve je na strani 931BF, trenutno samo cekam misljenje jednog forumasa, koji je iole bolje upuceniji u LCD-e od mene i radi sa njima.

Btw, pohvale Linksu na ljubaznosti i izdvojenom vremenu - decko nam je odvrtio nekoliko videa, changeo reze, mijenjao crnu/bijelu boju, da pogledamo ima li bad pixela, zaista pohvalno - u drugim shopovima nebi niti upalili LCD, a kamoli jos odvrtili testove.
atha je offline   Reply With Quote