View Single Post
Staro 25.08.2006., 07:38   #455
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Nemaju ljudi kod nas toliko novaca da bi se mogle derati takve neke cijene.., svi samo kukaju. Evo sad za vikend ću sastavit jedan komp, bacit gore windowse i nakrcat ga svim programima i uzet za to 200kn.
Šta sad ? Da ga dernem 500kn ?? A neće mi više sigurno doći da mu bilo šta napravim. Ljudi koji neznaju oko kompa ništa, vrlo brzo ga nešto ukolju i to je meni 50kn svaka intervencija. Svi zadovoljni.

Vani je totalno drugačije, bio mi je bratić iz Austrije i jedan njegov lega ( Austrijanac ) mi je donio Laptop pun virusa i koje čega..

Prvo je skrušeno pitao dali ga mogu možda očistiti a da ne rušam ili reinstaliram windowse no ako je puno posla da se ne zamaram nego da lupim nove.
Očistio mu ga dok su popili kavu i piće, sat vremena posla.
Pita koliko ? 100kn reče ja. Gleda u bratića i nešto mu priča no ja Austrijski ne špreham
Čovjek izvadi šlajbok i gura mi 50€ - ja
Kasnije mi bratić reko da je ovaj mislio da se ja šalim ili da sam se nešto uvrijedio. Minimalno 100€ je to vani, čim ga odneseš u servis moraš imat €.

E sad trgovci, ovi naši
Deru jer imaju plaću, oderali ili ne plaću će dobit svaki mjesec i dobro je dok deru. Nitko nije lud da će ga 2 x oderat i kad se čovjek opeče potraži alternativu - mene ili vas. Dokle god oni deru dotle ćemo i mi koliko toliko zaradit sa strane i zato moja podrška ide svim pokvarenim gulikožama-trgovcima
stuc je offline   Reply With Quote