Citiraj:
Autor Sam Fischer
Evo, zahvaljujući susretljivosti sky-a sam došao do zanimljivih rezultata.
Stavio sam njegov opty na assrokicu, i ruši se pri HTT-u od 265-270 mhz. Sve mi je bilo jasno. No prava zabava je počela kad sam svog vennija stavio na njegovu DFI Ultra D.
HTT je potegao do 360-370 mhz više se ni ne sijećam, moram screenshot pogledat, a bootao je čak na 425 mhz. Max frekva je oko 2750 mhz, a bootao je na 2970 mhz. Screen shotovi slijede poslije jerbo moram prebacit slike sa stickom a to mi se sad ne da.
Fish i fleks su bili tu pa mogu potvrdit 
Zanimljivi rezultati nadasve 
Stabilnost i ostale điđe miđe nisam stigao testirati, to drugom prilikom, sutra-prekosutra kad malo uhvatim vremena i sna od ovog usranog posla koji radim.
Pozdrav, regards to sky.
|
zaboravio si rec bananu s ramom...nedostatkom mem djelitelja,htt djelitelja...i medu ostalom kocnicom za proc...maticnom
daklem ovim povodom trazim plocu BILOKOJU s939 koja ide preko 450.../da znam da trazim puno...al recimo to ovak...taj proc bez beda potegne i visi fsb...jednostavno preko 430 nismo probavali(da butalo je

) 430x6 je bio max...al tad ilploca il ram nije htio...ram...
e da sky btw uspijeli smo ldt natjerat na 370x5

ploca je MRCINA nema sta...al je preslaba za proc...
isto tako ce najvjerojatnije sutra moj UTT (da tocno taj) ic gore na 3.5> V
btw super pi na 2.6/2.7(nisam siher) sa nekih 350*8(bubam fakat neznam...al imamo ss) je bio 32.8

a se razmemo ram je bio na 1/2 ram/cpu

dakle ispod 200...sto rec...brda moj komentar si cuo...najhebeniji E6 kojis am vidio(da dobro ste procitali nikakv e3,e4...vec E6)
ak sam nes propustio...nadopunite me...napon je bio 1.6...extremi su buili na 1.72(425 i 430) ...jednostavno me bilo trta dalje klokat...nije moj pa...)al je zanimljivo da je temp u idleu bil 38-42....bolest od proca
slinim lol