Citiraj:
Autor BIGI
Uzeo bi bežični. Koji bi vi od ovih?
Kandidat 1: Logitech Cordless Laser MX610 ~360kn
+ laser, dizajn
- paprena cijena
Kandidat 2: Logitech Cordless Optical Click! Plus RC ~360kn
+ dizajn
- paprena cijena, optički(naravno minus kad se uspoređuje s lasserskim)
Imate još kojeg za preporučit, a da nije MX1000? Komp koristim za sve. Posao, faks, igranje...
Pozdrav
|
Kandidat 1: Logitech Cordless Laser MX610 ~360kn - imam ga, lijepo radi, nema problema s podlogama, velik domet, neznam podesit drivere i ne rade mi sve funkcije, ima 10 tipki, od kojih 5 ne koristim, skup je i ergonomija je losija nego kod Cordless Optical Click plus, velik domet, radi u drugoj sobi kroz betonski zid, baterije bolje neg kod plus-a, oko 3 i pol tjedna, s tim da ovaj moze radit samo s jednom baterijom te je onda puno laksi, da ne svijetli crveno kao opticki, uopce ne svijetli, tj. nist se ne vidi, ima ledicu na gornjoj strani koja svijetli zeleno ak je baterija ok, a pulsira crveno ako je na kraju (javi dan-dva ranije za razliku od plus-a), ima 2 svijetlece tipke koje nikak da natjeram do prorade
Kandidat 2: Logitech Cordless Optical Click! Plus RC - imao sam ga prije MX610, otisla mi desna tipka, isao reklamirat no u tom trenutku se nije mogao dobit novi pa sam nadoplatio za MX610, imao je bolju ergonomiju, mal domet sto me dost smetalo (svega 2 m uz opticku), guta baterije, punjive od 1600mah trajale svega 2 tjedna pa punjenje, a upozori te 2 min prije neg sto baterije odapnu, ali sve u svemu uopce nije los, promijenio sam ga sam zbog kvara na desnoj tipki...