View Single Post
Staro 24.08.2006., 21:20   #6
trpi
Guest

ja 80gb i zauzeo sam tek 25gb.... tak da mi je ovo više neg dost... par programčića cod2 4gb pjesama 5gb videja i par stotina mb slikica... mislim vi kojima trebaju gro prostora brijem najviše imaju filmova.... pa ***************emu čemu filmovi na disku... ko da ih gledaš često.. pogledaš jednom i bok... kaj nije bolje imat na cdovima/dvdovima fino pregledno imaš kolekciju... a i tak je sigurnije ak ti crkne hard il neš ostane ti na cdovima... a ovak kak ćeš formatirat hard a da sačuvaš podatke.. ili ti treba puno dvdova i vremena ili drugi hard, opet puno vremena kopiranja svega i vraćana nazad...a i moj frend npr hvali se isto tak joj fali mi prostora imam 80gb mjuze kad ja došo vidio ono sve razbacano on samo dođe kod nekog frenda copira njegovo na prijenosni disk i ond akod sebe... i tako da ima gro duplića pjesama, gro foldera, sve nepregledno, gro pjesama ono track 1 track 2 itd... fuuul glupo.
meni svaka pjesma kaj uđe u my music preslušam ju fino stavim pravo ime izvođača sve kaj treba velikim slovima bude velikim kaj treba malim bude malim... tako da je sve pregledno i ljepo i ne idem ono da imam što više pjesama samo da imam nego u my music ulaze sam ok pjesme i koje ću slušati...
jedino ok ak ima neko kameru snima i onda prebacuje na hard u toj velikoj kvaliteti, to puno zauzima... tak moj stari...