View Single Post
Staro 24.08.2006., 14:00   #11
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor IceLord Pregled postova
@Renči
najljepša ti dala...

od kud svi drugi znate da je smece? razumim one koji imate thermaltake (al onda nebi rekli da je smece) kolko ja znam je thermaltake dobra firma i ima kvalitetna kucista. ako se javi tko koji ima thermaltake kuciste rade volje cu ga slusat.

bez zamjere, znam da mi samo zelite pomoc.
Thermaltake su LOŠA kucista za te novce. Uopče nemas mjesta za raspravu. Da ga kupis za 400kn ajde de, ali za skoro 1000kn to je LOŠE kuciste.

TT je firma koja je u povjesti imala 2 dobra proizvoda, a i njih su malo ukakili na svoj nacin.

Nazalost, vidis, ja sam imao priliku isprobati pa sigurno 80% casova na trzistu i znam kaj ti velim.

Naravno tvoja lova, tvoj problem. Ja ti samo želim pomoči i posltat te pute spasenja i svijetlosti, jelte?

A sad su se počeli pojavljivat neki cudni cudni ljudi koji naprosto pokusavaju utvrdit drugacije.

A ovaj TT inace je kvalitetom indentican big tover everpaweru i nista vise.

To sto ga bugovci hvale ne znaci da je dobar. Oni jos uvjek tvrde da ati ima srotne drivere tak da....

Mislim jedan takva case nebi bas trebao biti klimav, skripav, kicav. To ti je ko da das 40 000€ i kupis kiu uz enermonu listu europskih/japanskih/americkih super dobrih automobila.

Nadam se da sam ti pomogao u odabiru, budi pozdravljen...

P.S. Ko se nalazi uvrjeden nek me PMa da rijesimo . Bezeze je sad umarat ostale.
Fleks je offline