Jasm sam izradjivo vodeno...
Blok sam sam radio, radijator je od nekog zastavinog vozila, pumpa za akvarij (do max 600 l), posuda je kanta koja stoji pored compa.
Pri montazi vodenog na proc pomocu komada plexiglasa i 4 sarafa koji su prosli kroz rupe na MBO slomio sam proc..
Bio sam svjestan te mogucnosti al plexi se savijao i matica na sarafima je isla lako. Kad sam digao plocu i prenosio je culo se krc :/, reko sigurno plexi al mauna. Stari athlon 1333 puche. Sa nekim shrot Alpha coolerom mu je temp isla i do 65. Stvarno me zanimalo kolko cu ga moc occ-at i koja temp ce mu bit sa vodenim al eto. Sutra 800 kn u minus i novi xp 2400 je pao, svakako sam ga namjeravo kupit al ne jos. Jako smijesno da.....
Blok.. komad bakra recimo 5×5×2,5 rezano fleksericom

) koja ljepota obrade, imajte na umu da je vazan samo onaj kraj koji lijeze na proc. Nisam nes posebno poliro, nije mi se dalo.
Da, rupe sam radio sa stolnom buslilicom u koje sam urezo navoje i zacepio ih sarafima na koje sam namoto teflonsku traku.
Niplove takodjer, tu se radi o vrlo malom tlaku tako da je mogucnost curenja vrlo mala. Lemio nisam nista...
Sve to mogu rec izgleda vrlo ruzno, temp. ide do 39 pod opterecenjem, proc je malo occan al nis posebno.
Iz Vinkovaca sam i mogu rec da mi je najveci problem bio nac odgovarajuci nipl za blok.
Sve ovo sto sam dosad napravio je privremeno rjesenje, radijator stoji na compu nije ni pricvrscen, kanta je na podu .