Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pinsla da li cujes mene kako govorim ljudima da kupuju 180gb disk? nebih bas rekao...da li se svadjam oko toga? nebih bas rekao... e tu je razlika izmedju mog diska i tvoje graficke...
isto bih pizdio na ljude da me pocnu uvjeravati da mi treba dvoprocesorska masina ili najjaci intel/amd proc...
a to je zasto mi smeta ponasanje oko ati vs nvidia najjacih kartica..samo to...
|
Pa kaj sam ja sve živo na forumu uvjeravao da trebaju kupit 9700 pro ili 9800 pro ?????
Nisam niti mi je to padalo na pamet a da mislim da su to odlične kartice to već svi znaju a znaju i oni koji malo prosurfaju netom.
A dali su vredne tolkih para vjerojatno nisu no to je već neka druga rasprava.
A cijela priča oko nvidije se ne bazira više niti na haj end modelima već na činjenicama oko optimizacije i varanja te svega ostalog. ja se nikad nisam svađal oko kartica već u biti oko mazanja očiju svima nama kaj kupujemo hardver pri čemu sam svjestan da nije nvidija jedina u tom sranju.
ali i to je već prošlo danas više nam razloga za raspravu na relaciji nvidija ati. Neki dan sam na nekom sajtu pročiato sljedeće: ak hoćeš kvalitetu uzećeš ati ak ti kvaliteta nije tolko bitna a želiš brzu karticu možeš uzet nvidiju.
I to je to svako će za sebe izabrat