View Single Post
Staro 07.07.2003., 22:56   #50
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pinsla da li cujes mene kako govorim ljudima da kupuju 180gb disk? nebih bas rekao...da li se svadjam oko toga? nebih bas rekao... e tu je razlika izmedju mog diska i tvoje graficke...

isto bih pizdio na ljude da me pocnu uvjeravati da mi treba dvoprocesorska masina ili najjaci intel/amd proc...

a to je zasto mi smeta ponasanje oko ati vs nvidia najjacih kartica..samo to...
Pa kaj sam ja sve živo na forumu uvjeravao da trebaju kupit 9700 pro ili 9800 pro ?????
Nisam niti mi je to padalo na pamet a da mislim da su to odlične kartice to već svi znaju a znaju i oni koji malo prosurfaju netom.
A dali su vredne tolkih para vjerojatno nisu no to je već neka druga rasprava.
A cijela priča oko nvidije se ne bazira više niti na haj end modelima već na činjenicama oko optimizacije i varanja te svega ostalog. ja se nikad nisam svađal oko kartica već u biti oko mazanja očiju svima nama kaj kupujemo hardver pri čemu sam svjestan da nije nvidija jedina u tom sranju.
ali i to je već prošlo danas više nam razloga za raspravu na relaciji nvidija ati. Neki dan sam na nekom sajtu pročiato sljedeće: ak hoćeš kvalitetu uzećeš ati ak ti kvaliteta nije tolko bitna a želiš brzu karticu možeš uzet nvidiju.
I to je to svako će za sebe izabrat

Zadnje izmijenjeno od: pinsla. 07.07.2003. u 23:20.
pinsla je offline   Reply With Quote