View Single Post
Staro 23.08.2006., 23:46   #3
jety
Premium
Moj komp

jety's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ne volim pljuvat po drugima, al po optimumu budem. danas odlucim kupovat plocu i kuciste i prvo ih nazovem da provjerim dal uopce imaju to. prvo se nitko nejavlja, a kad su se napokon javili cujem po glasu da mu ide na k*** sto ja sad zovem pa me onak kulturno odj*** da imaju guzvu. ok kuzim guzva bla bla al minutu bi trebao imat. nek obrisu br. sa stranice pa ih nece nitko zvat. nema veze odlucim ja sve narucit pa posaljem narudzbu oko 10 ujutro. i tako cekam do 3 kad nista narudzba i dalje u tijeku. nazovem opet(sad napokon netko normalniji se javio) pitam dal mogu saznat sta je s narudbom "oko 6 budete dosli na red", pitam dal bar sve imaju, imamo kuciste plocu nemamo....
odustao od svega otisao do druge firme i u 5 minuta sve kupio i odnjeo iz firme.
uglavnom: da mi se nije zurilo cekao bi ih i 2 dana, ali kad kupujem onda to zelim sto prije. mogao sam cekat do sutra pa bi tek onda saznao da oni nemaju pol stvari. kuzim da je web shop i da zovu skladista ali bar bi odmah mogli obavijestiti koju komponentu nemaju.
jety je offline   Reply With Quote