View Single Post
Staro 07.07.2003., 18:30   #47
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by segregator
međutim, kad bi Pinsla rekao da 180GB diskove imaju samo kreteni koji se žele praviti važni, kako još nije vidio IBM disk koji nije crkao nakon mjesec dana, kako su Maxtori dvaput brži, tiši i manje se griju od IBM-a itditd?
pa mozda 80% ljudi kupuje 180gb disk da se qrce...10% da vise kaj ima...a 10% jel im treba...

a ja sam htjeli-nehtjeli medju onih 10% kojima diska uvijek fali...naime meni nakon capturiranja od tjedan dana je disk pun...naime 1 sat zauzima 5gb a ja snimam oko 3-5 sati dnevno...i to nakon rezanja...bez rezanja oko 8-10 sati...

i naravno da kad bi prezivio s nes manjim diskom kad bih cesce prebacivao u divx ali naprosto nemam toliok vremena..naime meni je komp upaljen 24/7 a ja sam doma 8h spavanja i jos par sati sa strane...tako da nazalost ne stignem to precesto...

sto se tice kvalitete diskova tu necu raspravljati..posto da dovedes 500 ljudi koji su imali sve iste diskove neces cuti niti otprilike jednaka misljenja o dikovima...mozda se po trojica sloze oko iste stvari..i to ako...

a kad sam ja rekao da je pinsla kreten ako smijem znati?
msvrtan je offline   Reply With Quote