View Single Post
Staro 07.07.2003., 17:13   #45
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Jel možeš mene osobno pustiti na miru?? Rasprava se vodi općenito a ne kaj sam ja tebi rekel ili zakaj sam ja kupio ovo ili ono? Ak ne možeš bez osobne rasprave onda fakat s tobom više ne želim raspravljat.
A ti ne možeš nekaj samouvjereno tvrdit ak nemaš opipljive dokaze za to. To je jednostavno tako. A ti već u par navrata za neke stvari tak samouvjereno tvrdiš ko da si proveo ne znam kak opsežnu anketu.
Gledaj ja se s tobom u globalu slažem ali meni ne pada napamet tvrdit kak 95 % ljudi kupuje komp da bi mogli reć kak ga imaju doma ili da bi jednom mjesečno otišli na internet. A mislim da u toj tvrdnji ima istine.
Opet kaj se tiče haj end grafa one ne trebaju nikome to je činjenica jer ak hoćeš nekaj za profesionalnu obradu nećeš uzet 9800 ili 5900 nego 3d labs a za ostalo ti ionak te kartice ne trebaju. Međutim ista je stvar i sa 3 ghz procesorima 54 x pržilicama 120 gb diskovima i sličnim haj end stvarima koje također nikom ne trebaju.
Razlika između mene i tebe je u tome kaj ja tebi nikad nisam dokazivao kak ti ne treba 120 gb diska iako mislim da ti ne treba dok ti i nekolicina pristunih meni pokušavate dokazati kak nikom ne treba skupa grafa i kak sam ja glup kaj sam dao tolke pare za svoju grafičku.
pinsla da li cujes mene kako govorim ljudima da kupuju 180gb disk? nebih bas rekao...da li se svadjam oko toga? nebih bas rekao... e tu je razlika izmedju mog diska i tvoje graficke...

isto bih pizdio na ljude da me pocnu uvjeravati da mi treba dvoprocesorska masina ili najjaci intel/amd proc...

a to je zasto mi smeta ponasanje oko ati vs nvidia najjacih kartica..samo to...
msvrtan je offline   Reply With Quote