View Single Post
Staro 23.08.2006., 12:33   #425
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
moram se nadovezat na ovo , sorry na OT : stari , s vremeno mces naucit da se svo znanje naplacuje..
isto kak taj lik uzima lovu za svoje geološke projekte koje radi , slijepa crijeva koje vadi ili za novine koje pise, isto tak covjek ima pravo njemu naplatit takvu "banalnu" kak ti kazes uslugu.

isti slucaj . 200 kn mozda izgleda puno , al takva im je satnica . ikao sto rekoh , svatko naplacuje svoje znanje , zasto nebi i oni ?

Ja npr neznam ugradit daljinsko centralno u svoj auto . Ima ljudi koji ce to napravit za 200 kuna . Da ja stojim pokraj njega dok on to radi , ja bih ubudece znao to i sam napravit , za takav posao treba mozda 20 minuta.
Ali neznam , jer to nisam nikad radio.

šta je bilo dalje.....ja odem u drugu trgovinu platim memoriju 20kn skuplje i čovik mi je ugradi na licu mista..sa otvaranjem i zatvaranjem kućišta 3 minute.....i nenaplati ništa za ugradnju (to je logično, uzeo sam ram u njega)
..da su rekli 50kn dao bih ali 200......ja tu ne vidim neku pametnu trgovačku politiku(tko je prodao robu)...ni pošten odnos prema klijentu..(što je ve-mil i pokazao u narednim godinama)
alimilano je offline   Reply With Quote