View Single Post
Staro 23.08.2006., 11:58   #424
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor technix Pregled postova
nisi skužio.. nisam rekao da su mu trebali besplatno ugradit, nego se zgražam nad cijenom takve banalne usluge - ti misliš da bi trebali za posao od 30 sekundi uzeti 100 kn? ja ne mislim tako. šta bi onda trebali, za dizanje windowsa uzeti 900 kuna?
a da ja imam dućan, ugradio bi mu besplatno ako je kupio čovjek konf kod mene.. definitivno (pogotovo ako je još pod garancijom). : suicide

al dobro.. zato i jesu dogurali do samog vrha (financijski i poslovno).
a ja da otvorim firmu, brzo bi spropao

moram se nadovezat na ovo , sorry na OT : stari , s vremeno mces naucit da se svo znanje naplacuje..
isto kak taj lik uzima lovu za svoje geološke projekte koje radi , slijepa crijeva koje vadi ili za novine koje pise, isto tak covjek ima pravo njemu naplatit takvu "banalnu" kak ti kazes uslugu.

Citiraj:
Autor alimilano Pregled postova
..da ja prije jedno 3 godine u ve-mila, dođem..pitam..kupio bi memoriju kod vas ...možete li mi je vi ugradit..kažu može nema problema..usluga servisa je 200 kn!!
..
isti slucaj . 200 kn mozda izgleda puno , al takva im je satnica . ikao sto rekoh , svatko naplacuje svoje znanje , zasto nebi i oni ?

Ja npr neznam ugradit daljinsko centralno u svoj auto . Ima ljudi koji ce to napravit za 200 kuna . Da ja stojim pokraj njega dok on to radi , ja bih ubudece znao to i sam napravit , za takav posao treba mozda 20 minuta.
Ali neznam , jer to nisam nikad radio.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote