Amiga, nisam bio neki power user nikada, zasto, zato sto sam imao 3 godine. Dovoljno dobar razlog jelda hehehe
Kum mi je imao 7 godina, a ja 3 i svako malo kod njega na Amigu 500, ako me sjecanje sluzi flashback mi je bio hebeno tezak, igrao se mislim i pong koji sam derao po automatima na salati poslije i toki. mislim da se zove toki. Onaj princ , pa te pretvore u majmuna i moras spasiiti princezu. To mi skoro suza u oko usla kad sam prije godinu, dvije vidio tu igru na automatu. odmah je bilo 4 zetona i zbunjen pogled jer nije bilo tako lagano to ni preci, a cudno mi je zato kaj sam to s 3 godine igra
EDIT: Da, Toki se zove
a evo i slika od onog ceg se sjecam (ko bi rekao, ne sjecam se kaj sam radio prosli tjedan)
Flashback
Citiraj:
Autor Jelc
|
Meni je taj HDD radio do prošle godine, crknuo je zbog glupog da ne kazem nesto napajanje u jednoj staroj konfi koju sam radio frendu, tek toliko da mu napravimo komp vec jednom!
Citiraj:
Autor subtex
Pa ***************ate ja imam Amigu doma : lol2 : Sad malo gledam slike i vidim da imam Amigu 500 doma, stoji na tavanu više od 10 god. Točno se sjećam kad sam dobio svoj prvi P166 da sam zapakiro Amigu i puknuo je na tavan, to je bilo u petom osnovne a sad sam prva god faksa. Imam i punu kutiju igara (cca 200 disketa) Sjećam se da sam igrao one utrke autima Lotus, pa mislim da se zove Pong, neka igra gdje gađaš neke lopte koje se djele na sve manje i manje,
|
Hoces prodat?