Da...ovdje je...jedva cekani artikal dosao je u moj stan danas ujutro...nisam uopce slutio koliko je zapravo dobar (Fleks...znam da ti je vec dosta, ali fakat proc je preheben

)...uzivajte...
Preskocit cemo nepotrebne detalje i prijeci na stvar...ono sto vas zanima...kako se Core 2 Duo doista ponasa i imaju li Intelove velike najave i nade pokriće u ovom procesoru...
Dakle, ubacim ja njega unutra, pokrenem Super PI 1m da vidim kak to ide na defaultnom taktu... :shock: , na 1.86 ghz brze racuna od moje bivse pente na 4.5 ghz...
Nadao sam se da ce se moja ploca dobro nositi s procom, i prosla je test...zapravo potvrdila ocekivanja...definitvno jedna od najboljih (trenutno) oc ploca za Core procesore.
Također Kingmax je ponovno iznenadio....
Evo kalkuriranja u Super PI-u
1M :
16M :
Memorija je postala kocnica platformi, ali je istovremeno pokazala odlicne mogucnosti za svoju cijenu...ponovno je pobijedila samu sebe

970Mhz 5-5-5-15 @ 2.3V....
Evo i ScienceMarka 2...
Najvise su me iznenadili fantasticni rezultati u grafickim benchevima (3dm05, 06)
3dm05:
(za usporedbu, s prijasnjim procem na 4.5ghz dobivao sam 9100 bodova na istom taktu graficke)
3dm06:
Zakljucak? Je li uopce potreban?
Ovom procu za 1500 kn jednostavno nema konkurencije...kakav A64 X2...intel je ovaj puta obavio perfektan posao (ispunio obecanja) i jednostavno to se nemoze zanijekati...ma koliko to neki pokusavali
@masni...sorry vidim da si otvorio topic...ali evo valjda se neces ljutit...nadam se da reze opravdavaju potroseni thread