lijepo si ti to kova sve bacio na jedno mjesto, da vise novi korisnici ne otvaraju svakih 2 tjedna post o vodenom

Neki komentari...
pod mane nebi stavio
"prokisnjavanje" jel ako slozis cijeli sistem, ostavis ga da radi 24h non-stop, provjeris i vidis da nigdje ne curi, pazljivo ga instaliras, 99% sigurno ce te sluziti danjih x mjeseci (gdje je x dosta velik broj) bez da prokisne. Dakle, sto se toga tice, ne morate se previse bojat.
Jos jedan komentar... za
rezervar...
Netko je na forumu reko (nara cinimise) da zapravo ni ne treba rezervar... sada to ovisi o nacinu koristenja kompa... ako cec ti radit non-stop, mozes izbacit rezervar, na VELIKI radijator bacit jedno 4 12cm venta i hladit ce vrlo dobro...
a ako komp koristis ko ja, jedno 5 sati na dan (idle, od toga mozda 2 sata nekog zahtjevnijeg rada - igranje, ripanje dvda i sl) prema mojim procjenama bolje je imati veliki rezervar (barem 4 l vode) i veliki radijator, bez ikakvih ventilatora (skupi su, a i nije da ih bas ne cujes iako ih stavis na 7v)
jos nemam radijator, ali imam kantu s vodom pokraj kompa, unutra 5 l vode, bez ikakvih "hladila" za tu vodu... i u ljetnim danima kad je u sobi preko 30, temperatura proca ne prelazi 42... kad nabavim radijator bit ce i bolje