Tema: Motorola L7
View Single Post
Staro 22.08.2006., 11:08   #22
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Daklem, kupih ovaj mob. Ali - ne mogu se potpuno snaci.
Zelio bih skinuti sa "desktopa" ikonicu desno za konektiranje na Vodafone Live. Trazio sam trazio, ali nista... help?
nije nužno stavljati novi softwer ako želiš maknuti desnu tipku vodafone live! moze se to uciniti editiranjem mma_ucp i mma_dcp datoteka.....

Ovim postupkom otkljucava se desna soft-tipka na Vodafone-branded (i drugim) modelima. Garancija se NE GUBI jer sve što se radi je editiranje jednog filea. Zato treba prije postupka napraviti backup tih fileova, da bi ih se moglo vratiti natrag na mob u slucaju potrebe za garancijom.

Skinuti s moba MMA_UCP i MMA_DCP fileove. Radi se, zapravo, o meni-fileu i njegovoj backup-kopiji.

NAPRAVIT BACKUP KOPIJE BA FILEA NA PC-ju!
Otvoriti MMA_UCP u hex-editoru
S desne strane je (obicno) ASCII tekst, dok su s lijeve strane hex-kodovi. S desne strane, dakle, medju svim onim hijeroglifima, postoji i pokoja "normalna" rijec. Prva od njih je "root", a druga "container". Nas zanimaju treca i cetvrta rijec. Te dvije imaju ili "A" ili "E" na pocetku, pa izgledaju nešto kao "ADatebook" i "AMessage", ili "EDatebook" i "EMessage".
Ove koje imaju "E" ispred sebe su zakljucane, i sva mudrost je promijeniti taj "E" u "A".
To treba promijeniti i u drugom fileu, "MMA_DCP" na istom mjestu i na isti nacin.
Vratiti fileove na mob i restartati.

tako sam ja maknuo desnu tipku s motorole v525 i sad na v360 .....ali taj postupak vrjedi na svim motorolama koje su Vodafone-branded ....probaj to ...... ja sam samo predložio novi softwer jer mobitel nekak radi ljepše neg s vodafone softwerom
xPsycho je offline   Reply With Quote