View Single Post
Staro 21.08.2006., 12:40   #48
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Gledaj znam da AMD nije toliko ''glup'' da izbaci nešto što ne valja, mislim i s939 je imao mušica no najviše me bode to što sam i sam očekivao od AM2 puuuno više u pogledu performansi. Iskreno nisam bio u zadnjih mj dana po forumima (nisam gotovo bio niti za računalom ) i tražio ima li napretka u vidu kompatibilnosti i stabilnosti AM2 platformi, i znam da nisam relevantan po vidu složenih konfi ali ono što ovdje iznosim su obično stvari koje čujem od ljudi kojima vjerujem (znaš već tko)
Pa naravno, bilo bi aspolutno bedasto da na trzistu "stoji" nesto sto ne valja.
Drugo su bugovi i musice odredjenog HW-a i pitanja nekompatibilnosti odredjenih komponenti. To je imao i ima kako si i sam rekao s939.

Citiraj:
Autor Wolverine
A s939 vs AM2 tjeram vodu na stranu s939 samo zato što je provjerenija platforma od AM2 a nije ništa lošiji u pogledu perf.
Daleko od toga, s939 je koliko sada vec na trzistu? 2,5? 3god?
Mnogo se stvari popravilo od samih pocetaka,
ploce su odlicne (DFI kao prvi primjer), memorije koje uz odredjene biose daju max stabilnost i na defaultnim taktovima i naponima i na povisenim.

Citiraj:
Autor Wolverine
Za kraj bilo bi jako neozbiljno očekivati da se AM2 ne popravi...pa tko zna možda i ja uskoro kažem koju dobru o toj platformi
no vidit ćemo (kako kažu slijepi) ... sad me zamima što će dobroga ili lošega AM3 donjet kad se pojavi jer ja AM2 vidim kao svojedobni s754 ... tj neku prelaznu platformu
Ma vec kroz par mjeseci vjerujem da ce biti nekoliko dobrih ploca.
Asrock (ULi/NF) je takodjer tu zanimljiv za nezahtjevne korisnike.
AM2 i je prijelazna platforma, eto AM3 je skoro pa tu, valjda ce biti neka konkurencija tom vrazjem Conreou.

Citiraj:
Autor Wolverine
Evo baš sam naletio na Tech PowerUp-u na thread gdje se baš ''testira'' i razglaba o mogućnosti modanja nV570 Ultra čipa u 570SLI (ista fora ko i NF4 Ultra -> NF4 SLI) no tek kada se potvrdi da je to sigurno (za ploču i čip te koje ploče to mogu) budem rekao nešto više
Keep us informed.
atha je offline   Reply With Quote