Gledaj znam da AMD nije toliko ''glup'' da izbaci nešto što ne valja, mislim i s939 je imao mušica no najviše me bode to što sam i sam očekivao od AM2 puuuno više u pogledu performansi. Iskreno nisam bio u zadnjih mj dana po forumima (nisam gotovo bio niti za računalom

) i tražio ima li napretka u vidu kompatibilnosti i stabilnosti AM2 platformi, i znam da nisam relevantan po vidu složenih konfi ali ono što ovdje iznosim su obično stvari koje čujem od ljudi kojima vjerujem (znaš već tko)
Nisam niti AMD-ovac niti Intelovac već uvijek uzimam ono što je u tom trenutku isplativije.
A s939 vs AM2 tjeram vodu na stranu s939 samo zato što je provjerenija platforma od AM2 a nije ništa lošiji u pogledu perf.
Za kraj bilo bi jako neozbiljno očekivati da se AM2 ne popravi...pa tko zna možda i ja uskoro kažem koju dobru o toj platformi

no vidit ćemo (kako kažu slijepi) ... sad me zamima što će dobroga ili lošega AM3 donjet kad se pojavi

jer ja AM2 vidim kao svojedobni s754 ... tj neku prelaznu platformu
Evo baš sam naletio na Tech PowerUp-u na thread gdje se baš ''testira'' i razglaba o mogućnosti modanja nV570 Ultra čipa u 570SLI (ista fora ko i NF4 Ultra -> NF4 SLI) no tek kada se potvrdi da je to sigurno (za ploču i čip te koje ploče to mogu) budem rekao nešto više