View Single Post
Staro 06.07.2003., 12:32   #38
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by soda
...
Jos nesto...

Dugo nisam bio na ovom forumu (posjecivao sam ga povremeno, ali nisam postao), pa sada vidim veliku razliku izmedju onda i sad. Onda (prije nekih ne-znam-ti-ja godinu dana) je samo Greg kad neko nesto "zgrijesi" postao "glupane, idiote, nemas pojma..."

OK. Na jednog se naviknes.... nema problema, sve stima.

Ali sada, to su turbo svadje, na svakom thredu makar mora biti jedna provokacija. Nemojte me pogrjesno razumjeti forum i je da se o necemu raspravlja ali ovo je preslo mjeru dobrog ukusa.

Mislim ljudi cemu to podbadanje i vrijeđanje. Dali vama forum sluzi za istjerivanje vlastitih frustracija ili sto...?

Sada ce te na mene, "pickice, jel' sam te povrijedio, ajde placi" i te fore, za sto me nije briga.

Ja posjecujem ovaj forum da bih nesto naucio,raspitao se o nekom proizvodu, nasao rjesenje za neki svoj problem... a ne da bih se zamarao nekim svađama, prepirkama, istjerivanjem pravde... bla, bla, bla.

Evo za ovu razliku potencijala jos je netko postao u svezi struje, napona... sto nije bilo tocno a msvrtan odmah

JA ZNAM DA TI BULAZNIS CIM ZINES...

Pa zar nisi mogao reci, neznam ti ja, grijesis, stvari stoje tako i tako. Mislim ovo nije upuceno samo tebi, to je samo primjer.

Shvatite vi ovaj post kako hocete, samo ga nemojte shvatiti kao provokaciju, jer to sigurno nije.
pravo zboriš i mnogi djelimo tvoje mišljenje

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote