Citiraj:
Originally posted by msvrtan
e koji ste vi jebeni elektrotehnicari s klikerima ko posebna od gavrilovica...
sto je voltaza? mjera za napon je volt...voltaza je seoski naziv...
napon je razlika potencijala...
stoga ako na + imamo +12v a na minus +5V razlika je 7V!!!!!!!!!!
a na -12V i na +5v je razlika 17V!!!!!
daj mi recite ko vas je to ucio...ako ste gimnazije onda dobro..ako ste tehnicka skola razmislite o promjeni skole...hitno..a ako ste tehnicki faks vezan na struju onda razmislite o davanju ispita s prve godine...odnosno njihovom ponavaljanju
|
OK. Voltaza je seoski naziv, tj. nisam se dobro izrazio. To sto sam ja pricao je napon.
Ali zar stvarno mislis da covjek nije skuzio sto pricam?
Sto se tice razlike poencijala - my bed. Nesto sam se istripovo.
Ispricavam se ljudi.
Jos nesto...
Dugo nisam bio na ovom forumu (posjecivao sam ga povremeno, ali nisam postao), pa sada vidim veliku razliku izmedju onda i sad. Onda (prije nekih ne-znam-ti-ja godinu dana) je samo Greg kad neko nesto "zgrijesi" postao "glupane, idiote, nemas pojma..."
OK. Na jednog se naviknes.... nema problema, sve stima.
Ali sada, to su turbo svadje, na svakom thredu makar mora biti jedna provokacija. Nemojte me pogrjesno razumjeti forum i je da se o necemu raspravlja ali ovo je preslo mjeru dobrog ukusa.
Mislim ljudi cemu to podbadanje i vrijeđanje. Dali vama forum sluzi za istjerivanje vlastitih frustracija ili sto...?
Sada ce te na mene, "pickice, jel' sam te povrijedio, ajde placi" i te fore, za sto me nije briga.
Ja posjecujem ovaj forum da bih nesto naucio,raspitao se o nekom proizvodu, nasao rjesenje za neki svoj problem... a ne da bih se zamarao nekim svađama, prepirkama, istjerivanjem pravde... bla, bla, bla.
Evo za ovu razliku potencijala jos je netko postao u svezi struje, napona... sto nije bilo tocno a msvrtan odmah
JA ZNAM DA TI BULAZNIS CIM ZINES...
Pa zar nisi mogao reci, neznam ti ja, grijesis, stvari stoje tako i tako. Mislim ovo nije upuceno samo tebi, to je samo primjer.
Shvatite vi ovaj post kako hocete, samo ga nemojte shvatiti kao provokaciju, jer to sigurno nije.