Tema: Konfa
View Single Post
Staro 20.08.2006., 13:56   #10
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
i opet nisi naveo neke jer navodno nikad nisu objavljeni...inace lijepo c/pal i dalje neznas kak sva ta kucista izgledaju,kako se osijecaju...kako je radit s njima
kulturu mene niko nemora ucit vec tebe...znas davanje laznih informacija je kazneno dijelo

mala razlika??!?!ahhahaha prevec gledas revieweve...znas ti kolka je razlika kad se conroe malo vise nakloka...?!ISTA(da vidio sam i prek 30%)...a isto tako znas da je intel napravio pogresku na tom "djelicu" proca te da izlazi rev 2 conroea na jesen?
njubek si i dalje jer citas i vjerujes sve sto napisu...ja vodim rat protiv laznih info ovdje i mene se bome neces rijesit sarkazmom,napuhanosti,prepotentnosti te pametlukom...isto tako ces prestat se tako ponasat jer cu u suprotnom ja pocet...a to vjeruj mi nije zdravo za tebe...

a sad da se vratimo na grafu o kojoj si ti tako jako puno pricao...znas kolko je 7900 jaca od 7600?da mislio sam si sve ce bez beda vrtit...a isto tako ako nisi znao grafa znaci dosta u igrama al proc i ram znade jednoako kao i grafa...npr kad ja upalim drugu jezgru u codu fps mi poraste za cca 40% kad ga naklokam skoci za jos kojih 20%,...sto ce tiga rec da grafa nije sve....kad to naucis,iskusis se javi na sastavljanje jerbo ovako ne pokazujes neko znanje slaganja konfi vec te na svakom uglu moram ispravljat...dont get me wrong...i ja sam radio slicne pogreske tj radio sam savrsene gaming konfe al sve ostalo nije islo...well naucio sam lekciju

e da "IMHO je Cent ljepši od chiefa i moderniji."
ljepota je ovisna o ukusu autora teme...dakle to nisi SMIO komentirat, nadalje moderniji od kojeg chifa? recimo uzmemo novi gx i recimo cent 532...koji je bolji? o tom ti govorim

mc_fish je offline   Reply With Quote