View Single Post
Staro 20.08.2006., 11:55   #23
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Zapravo je s aspekta pouzdanosti i stabilnosti praktički svejedno što se uzme. Ploče od 1500+ kn imaju svoje mušice a kud neće ovaj MSI koji se tek pojavio i to sa novijim 965 čipsetom. Ja bih osobno gledao Infinity AM2 nf4, ima par recenzija na XS-u, odlični rezultati (jedini nedostatak je NB hladnjak) i najjeftiniji X2. A i 805 nije niš drugo do dva zalijepljena Prescotta, a tak se i grije . Što se tiče grafike, zašto ne ATI ... zar nije na nedavnom PCEspert testu prošao bolje od 7600GS, a i ATi-jevi openGL driveri su konačno dotjerani do maximuma.
svaka ploca ima musice jer ruku na srce savrsenstv o ne postoji
am2 je promasaj realno gledano nhf amd-u ja sam neutralac za sve...al ipak ak pogledas rezultati su minimalno porasli napsram s939: baad : ddr800 na njima(am2)?!kuzis kud ciljam...to bude ispravljeno al za sad ima dosta vise musica...a sto se tice 805ice ne zavaravaj se...ja imam jednu i hladim ju stock kulerom i temp u loadu je oko 60tak ° da naglasim mjereno sondom! idle je oko 40° isto tako nije na 1.2 vec na 1.4 te nije na 2667 vec na 3800
ne grije se pretjerano
@vga sad cu pogledat pm pa ti odg na isti

mc_fish je offline   Reply With Quote