A sto pise u pravilima? Upozorim direktno ili na pm, i to je sve sto se moze napraviti. Brisanje ili lockanje threade ne dolazi u obzir, osim ako vi ne zelite preuzeti moje mjesto pa odgovarati na PM-ove i mailove "Zasto sam to napravio". Dnevno ionako dobijem 10ak (ozbiljno) PM-ova cudnih sadrzaja, te ovakvog oblika. Neodgovaranje na takav PM znaci dobivanje jos barem jednog istog, a odgovaranje znaci pocinjanje rasprave "Zasto si meni, a onome drugome 18.07. nisi vec si ga samo upozorio".
Da provodim hitleraj, lockam sve sto vidim, a svakome tko ostavi bilokakav komentar na cijenu na trznici okinem ban, evo za primjer Codiacu, Crashu, tomyu i stublini? Cemo drito provoditi pravila?
Nemojte se zamarati takvim stvarima, a vodjenje trznice ostavite meni i srkyu koji u sumi besmislenih postova odrzavamo jako dobar red. Uostalom od vas 4 ovdje nisam nasao niti jedan post na trznici, a osjetili ste se prozvanim da nakon jedne procitane teme tamo ostavite tuznjikavi post na "Komentari i prijedlozi". Postedite me, hvala.