Citiraj:
Originally posted by Paske
Nakon kraćeg razmišljanja - u pravu si - isprika, nije išlo tebe.
Vrijeđanje nije bilo namijenjeno nikome ponaosob, već općenito.
Ipak ovaj thread ( dokazano ) vodi u NV / R rat riječima. Činjenica je da obje strane varaju, tu nema pomoći. Ako je nV slabiji vara više u driverima i obratno, ako je R slabiji Ati vara više.
Samo čim ovak nekaj staviš na forum, odma se javi 3-6 bedaka koji se svađaju oko prazne slame. Ako tvrdiš da je Ati R xxx bolji, dolaze barem dvoica koji tvrde da nije ....
Tako u krug, umjesto da čitam nekaj pametno na forumu, više od polovica ljudi se živcira oko ovoga.
Sjetimo se samo Nordunga NSK s Monitora, lik je posvetio život tome da dokaže kako je Intel nadmočniji, a zašto :confused: to mi niti danas nije jasno. Pinsla, nemoj biti takav, molim te.
Razlika R 9800 i NV 5900 je minorna i dragom Bogu svejedna. Onaj tko kupuje ikoju od njih zna jako dobro zašto i niti 1000 ničem korisnih rasprava to neće promijeniti.
|
Kad i ja bolje razmislim u pravu si. Iako ja nisam pokrenuo ovaj thread. Činjenica je da se na ovom forumu sa jako malo ljudi može normalno raspravljat znaš ono da ne počne svađa i vređanje. Mislim ne moramo se složit oko zadane teme ali možemo raspravljat a ne da počne vređanje budalaštine i sl. Zato sam odlučio da neću pokretat više takve rasprave jer nema smisla. No svoje mišljenje ću uvijek reći i nikom ne branim da kaže svoje.
A s tobom se ne slažem u dvije stvari. A to je da je razlika između 9800pro i 5900 ultra minorna jer smatram da nije. Pogotovo kad isključiš nvidijine optimizacije a da ne govorim da je atijeva kartica tiša i kaj je najvažnije jeftinija.
Druga stvar je ona priča o varanju i optimizacijama u drajverima gde se sad sve trpa u isti koš kao varaju i nvidija i ati i to je uvijek tako.
Ja nema baš takvo mišljenje ali to sad nije ni tolko bitno.