View Single Post
Staro 05.07.2003., 18:41   #33
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by AMD
HDD IBM. Naravno nakon mjesec dana je izašlo na vidjelo da su rađeni u Mađarskoj i da nisu predviđeni za rad duži od 9 sati, a HG Spot je to znao.
Memorija Samsung. Također su znali da je u pošiljci bilo oko 50% neispravnih jer su u tvornici imali sa tom serijom problem oko pročistača zraka, ali su ju kupili full jeftino i prodavali po normalnoj cjeni, a ako se neko žali bez problema su ju zamjenili jer je to bilo jeftinije nego svaki slot isprobavati.
1) pretpostavljam da je ibm serija 5400/7200 stara oko dvije godine...meni otisla dva...jedan kupljen u svabiji drugi u infogami

ibm je u svoje aptive stavljao diskove drugih proizvodjaca jer su im njihovi krepavali...

deckima u ibm-u hrvatska crkavali ko blesavi...stoga izjava da je hgspot kriv je jednaka tome da si ti idiot...bey vrijedanja samo usporedujem izjave

2)kako ti znas da je to serija i od kud ti ta informacija da su to znali? i od kud ti informacija s prociscivacem zraka?

ako je cuo sam od tipa u nekom drugom ducanu il reko mi frend (koji nema veze s hgspotom direkt) onda to napisi na rolu toalet papira,sjedni na skoljku i pocni ga koristiti...
msvrtan je offline   Reply With Quote