Uh sad ste me zatrpali informacijama,sav sam happy : roller : : roller : !
Ajde ovo sa patchem je full korisno,idem odmah na mob haha,i zvrn zvrn..: cheers2 ..Ne znam,za dosadna ili nedosadna..nisam je ni min odigrao još..nažalost ne mogu biti objektivan,čujem da je genijalna kad se nađeš za pet šest frendova pa napucate nekog Čeha ili Talijana : roller : ...i još chat,ajme majko...bit će uživancije..samo dok dsl stigne..šmrc...: nono :
Ma glupa igra me traži kad kreiram acc,da izaberem način plaćanja,ili game card ili kartice..pazi foru,plaćaš li gamecardom kao ja bleson,oduzmu ti tih mjesec dana kao free,tako piše barem na netu..njihovom www-u,a tko će mi Mastercard uvalit sad odjednom..hm..nisam više pametan,možda se u budućnosti prebacim,ali opet,to me vezuje,da mi skidaju svaki period u dolarima iznos..tj. koliko igram..ovo sa gamecardima mi je nekako sigurnije..
Hvala vam svima na inf,teško je do toga doći,ovako iz prve ruke je bolje saznati od igrača koji su na tome od početka...: hello2 :
Znači,utvrdimo gradivo,dođem do frenda,otvorim šta,njegov WoW folder?!
I copy/burn na cd,cijeli patch,dođem kod sebe,opet WoW folder,i copy/paste skroz..hm..probat ćemo..ako neki file ne nedostaje...: cheers2
p.s. nemojte mi reputaciju odmah lupit hahaha : flyingey u minus..jedva sam do jedinice došao,mislit će ljudi da sam teški newbie..: lol2 :