View Single Post
Staro 05.07.2003., 00:11   #18
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Fakat mislim ne znam kaj da velim? Kaj ti glumiš??
Čemu ovakvo bezvezno vrijeđanje???????????????????
Zašto osobno vrijeđaš???
Jesam li ja ikad tebi rekel da si budala iako je bilo threadova u kojima si ti sudjelovao i tvojih postova koji su mi bili bez veze ali pa ovo je slobodna zemlja. Ovaj forum je tu da se raspravlja a takvim načinom i zaključavanjem threadova se nikaj ne postiže.
Ti si ovakvim postom dokazao da ne bi mogao biti moderator jer bi onda cijeli forum pod ključ.
A osim toga fulao si cijelu bit priče. Cijela bit priče je u optimizacijma u drajverima a ne u nvidiji ili atiju. Sutra se neko drugi može poslužit sličnim. Osim toga može se rasprvaljat o bilo čemu pa tako i o 5900 i 9800 i nema ama baš nikakve veze dal će bilo tko to kupovat ili ne činjenica je da je 9800 pro u tom cjenovnom rangu bolja kartica i to možeš vidjet ako malo prosurfaš po netu i uključiš moždane vijuge.
Ja se fakat ne želim više s nikim prepirat ali kad neko vrijeđa ovako primitivno i bez razloga onda to nema smisla.

Nakon kraćeg razmišljanja - u pravu si - isprika, nije išlo tebe.
Vrijeđanje nije bilo namijenjeno nikome ponaosob, već općenito.

Ipak ovaj thread ( dokazano ) vodi u NV / R rat riječima. Činjenica je da obje strane varaju, tu nema pomoći. Ako je nV slabiji vara više u driverima i obratno, ako je R slabiji Ati vara više.

Samo čim ovak nekaj staviš na forum, odma se javi 3-6 bedaka koji se svađaju oko prazne slame. Ako tvrdiš da je Ati R xxx bolji, dolaze barem dvoica koji tvrde da nije ....

Tako u krug, umjesto da čitam nekaj pametno na forumu, više od polovica ljudi se živcira oko ovoga.

Sjetimo se samo Nordunga NSK s Monitora, lik je posvetio život tome da dokaže kako je Intel nadmočniji, a zašto :confused: to mi niti danas nije jasno. Pinsla, nemoj biti takav, molim te.

Razlika R 9800 i NV 5900 je minorna i dragom Bogu svejedna. Onaj tko kupuje ikoju od njih zna jako dobro zašto i niti 1000 ničem korisnih rasprava to neće promijeniti.
Paske je offline   Reply With Quote