View Single Post
Staro 04.07.2003., 22:33   #16
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Paske
E jeste BUDALE !!!!!!!!!!!!

Nema tu neke druge rijeći, glupi ste i TOČKA !!!!

Jebo vas prepiranje u dupe, ta sam moderator lagano bi bilo LOCK.

Kao prvo, nitko od vas neće kupiti R 9800 pro niti 5900 u ovom životu. Tako da ste budale jerbo se prepirete oko nečega kaj nikada nećete imati.

Kao drugo, ako netko i kupi ikoju od ovih kartica nije pogriješio, jerbo su obje flagships i jebeno brze.

Kao treće, 85% ekipe tvrdi na na njegovom 1.100 Duronu i MX440 SVE LETI, pa ako sve leti daj odjebite od ovakovih - ja sam debil , ali ti si još veći - rasprava.

P.S. Wining in an internet argument is just like wining on para Olympics, it doesnt matter, youre still an invalid. ---- unknow news user

Fakat mislim ne znam kaj da velim? Kaj ti glumiš??
Čemu ovakvo bezvezno vrijeđanje???????????????????
Zašto osobno vrijeđaš???
Jesam li ja ikad tebi rekel da si budala iako je bilo threadova u kojima si ti sudjelovao i tvojih postova koji su mi bili bez veze ali pa ovo je slobodna zemlja. Ovaj forum je tu da se raspravlja a takvim načinom i zaključavanjem threadova se nikaj ne postiže.
Ti si ovakvim postom dokazao da ne bi mogao biti moderator jer bi onda cijeli forum pod ključ.
A osim toga fulao si cijelu bit priče. Cijela bit priče je u optimizacijma u drajverima a ne u nvidiji ili atiju. Sutra se neko drugi može poslužit sličnim. Osim toga može se rasprvaljat o bilo čemu pa tako i o 5900 i 9800 i nema ama baš nikakve veze dal će bilo tko to kupovat ili ne činjenica je da je 9800 pro u tom cjenovnom rangu bolja kartica i to možeš vidjet ako malo prosurfaš po netu i uključiš moždane vijuge.
Ja se fakat ne želim više s nikim prepirat ali kad neko vrijeđa ovako primitivno i bez razloga onda to nema smisla.
pinsla je offline   Reply With Quote