Citiraj:
Originally posted by Paske
E jeste BUDALE !!!!!!!!!!!!
Nema tu neke druge rijeći, glupi ste i TOČKA !!!!
Jebo vas prepiranje u dupe, ta sam moderator lagano bi bilo LOCK.
Kao prvo, nitko od vas neće kupiti R 9800 pro niti 5900 u ovom životu. Tako da ste budale jerbo se prepirete oko nečega kaj nikada nećete imati.
Kao drugo, ako netko i kupi ikoju od ovih kartica nije pogriješio, jerbo su obje flagships i jebeno brze.
Kao treće, 85% ekipe tvrdi na na njegovom 1.100 Duronu i MX440 SVE LETI, pa ako sve leti daj odjebite od ovakovih - ja sam debil , ali ti si još veći - rasprava.
P.S. Wining in an internet argument is just like wining on para Olympics, it doesnt matter, youre still an invalid. ---- unknow news user
|
Fakat mislim ne znam kaj da velim? Kaj ti glumiš??
Čemu ovakvo bezvezno vrijeđanje???????????????????
Zašto osobno vrijeđaš???
Jesam li ja ikad tebi rekel da si budala iako je bilo threadova u kojima si ti sudjelovao i tvojih postova koji su mi bili bez veze ali pa ovo je slobodna zemlja. Ovaj forum je tu da se raspravlja a takvim načinom i zaključavanjem threadova se nikaj ne postiže.
Ti si ovakvim postom dokazao da ne bi mogao biti moderator jer bi onda cijeli forum pod ključ.
A osim toga fulao si cijelu bit priče. Cijela bit priče je u optimizacijma u drajverima a ne u nvidiji ili atiju. Sutra se neko drugi može poslužit sličnim. Osim toga može se rasprvaljat o bilo čemu pa tako i o 5900 i 9800 i nema ama baš nikakve veze dal će bilo tko to kupovat ili ne činjenica je da je 9800 pro u tom cjenovnom rangu bolja kartica i to možeš vidjet ako malo prosurfaš po netu i uključiš moždane vijuge.
Ja se fakat ne želim više s nikim prepirat ali kad neko vrijeđa ovako primitivno i bez razloga onda to nema smisla.