View Single Post
Staro 18.08.2006., 16:40   #1
Nusuth
Premium
Moj komp

Nusuth's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Samsung 931BF? Sto mislite?

Razmisljam o zamjeni za svog starog 19" Philipsa 109P4, koji me eto vjerno sluzi vec negdje 3 i vise godine...al razmisljam da se prebacim na LCD train. Cisto da ustedim malo na prostoru, tko zna kako ovaj Philips izgleda, zna o cem pricam. Milsim da ima preko 24 kg monitor.

Trazim monitor za igranje, 19", ne da mi se sa 19" (ajd 18" vidiljivo) prelaziti natrag na 17", razmazen sam. Dakle, za igranje, povremeno gledanje filmova, ak ce biti za to dobar bit ce dobar i za ostale stvari - CAD/CAM, pisanje, itd... Vjernost boja u nijansu tocna sa pontonima ili kak se to vec zove mi i nije tak bitna...posto se rijetko bavim Photoshopom i ne patim na to. Bitno je da su boje tople i lijepe, sad dal su 100% precizne, nije strava. I naravno sto manje ghostinga, backlight bleedinga itd...

Sad, citajuci forum, vidim da najvise ljudi preferira Samsung 940BF, za neku cifru oko 2500kn, i Samsung 970P za one dubljega dzepa, a mislim da mi dzep ipak nije tako dubok...

Monitor o kojem bas nisam puno procitao je Samsung 931BF. Sto mislite o tom monitoru? Negdje je 400-500 kn skuplji, a ne vidim neke drasticne razlike u specifikacijama izmedju njega i 940BF. Ima netko iskustva s tim monitorom? Ili neki drugi prijedlog u cjenovnom rangu do 3000kn?

Nusuth

"For the Great Day of Wrath is coming, and Who shall be able to stand?"
Nusuth je offline   Reply With Quote