Citiraj:
Autor Wolverine
Upravo to imaš noviji bios jer bilo bi jako žalosno da su ostali na onom sa početka priče o AM2, a sad koliko je to ''provjereno'' otom potom
a o iskustvu....ti si očito imao prilike vidit samo jednu složenu AM2 konfu (i to svoju) a neki s tim rade svakodnevno 
|
Pa imao sam prvo jednu memoriju koja nije radila pa sam uzeo jednu "provjerenu"
Moj komentar se svodio na prestrogu izjavu o AM2 platformama buduci da ne vidim smisla uzimati 939 konfiguraciju (osim polovnu). Imao sam 939 nakratko, ali sam je brze-bolje prodao kad sam vidio kako AM2 nije nista skuplji. Ne kazem da je sve savrseno (poput problema s nekompatibilnom starijom DDR2 memorijom, odredjenih problema s diskovima prilikom instalacije Windowsa (na koje iz nekog razloga utjece je li DVD-RW na jedinom IDE kontroleru postavljen na mastera te koji se SATA utor koristi) i povremenih cold-booteva prilikom reseta iz Windowsa), ali nakon sto se utrosi odredjena kolicina zivaca, ti manji problemi se prevladaju.
Iako shvacam, da sam ja jedan od tih koji rade svakodnevno s tim, vjerojatno bih imao puno manje tolerancije prema AM2 plocama. Vidim da dosta Abitovih KN9 ima problema, MSI se (cini se) uglavnom dosta slabo clocka, vecina ih se kolje s pola memorija, a treba maknuti i ovaj 939 lager