View Single Post
Staro 18.08.2006., 08:35   #6
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Vjeruj, patchevi su popravili jako puno toga. Dodano je cijelo novo područje, par instanci, mora bit veliki.
A sto se igre tice, zarazne je previse, skinut se s nje je malo teže. Neg, na kojem serveru igras??
Ma,nismo se razumijeli,cijeli thread sam i pokrenuo jer još uvijek nisam uspio ući u igru,unatoč bezbroj pokušaja,sa 56K da skidam 465mb??!! Ne znam baš ..kako reko,prije 2 dana sam dsl malo brži naručio,vidjet ćemo kad ga ukopčaju,i kad skinem patch..javim ti na PM za server nije uopće bad...moram sam SMS-nut par frendova..da pitam adresu...

Citiraj:
Autor M4mut Pregled postova
gle..ja igram samo WoW..tu i tamo koji FPS il neš..uglavnom WoW...

I pošto ne kupujem druge igre, nit me zanimaju poluproizvodi, predviđene pare za gaming derem na prepaidove..i zadovoljan sam igrom, onime što pruža itd.

Patcheve ti uvijek može frend il netko dat
Možda si i u pravu,nije prezahtjevna hw,a super izgleda,opet,s druge strane kad malo to sve posložim,i taj dsl je postao prijeko potreban,možda ne 2mbit koji sam ja naručio,ali eto,da se nađe..da opet ne skida cijeli dan update..

A ovo sa patchevima,ne znam koliko si upućen,ali koliko sam skužio i ne može mi ih nitko drugi dati,jer svaka igra ima svoj key/sa kojim kreiraš account, dakle pri svakom pokretanju pišeš naziv acc,i password...i onda te spaja,i skida ti downloader..što će reći..da mogu samo sa svog kompa updateati igru..tako sam ja to skužio..ispravite me slobodno ako sam u zabludi...

Da,poluproizvodi i ini izrodi,ni mene to više ne zanima,doduše ima još u Algoritmu za 109kn cijeli Baldur,jedinica i EXP,i Baldur2 i EXP,mrak stvar ali se bojim opet na to navuć...prescary bi to bilo.. ,eventualno za online..
thedream je offline   Reply With Quote