Citiraj:
Autor LARN81
Da malo citas ovaj a i forume detaljnije shvatio bi da ti je to glupa investicije jer tesko da ces i upast u neki guild uglavnom healere traze a opet nemres sam bauljat jer to i nije ni poanta igre. Bolje da si pricekao burning crusade da izbalansiraju jos neke stvari, a i ne kuzim kaj si ocekivao da igra koja je godinu dana nece pit patchirana? Uglavnom nedaj se obeshrabrit nego igraj pa vidi 
|
..thanks,očekivao sam samo da će to ić jednostavnije,pola kvarta mi je ipak unutra : goood : ,pa eto,navukao sam se..što reći..nego,za taj novac se ipak može dobiti solidan komad hardvera..kojeg kako vidiš u sigu nemam..tipa 300gb ata disk..hm..glupa investicija,: bonker : ,no vidjet ću..ne pljujem igru,ma daleko daleko od toga..sudeći po www,manualu,screensima,ma svemu sudeći igra je jedinstvena..ali ovoliko teško,i zahtjevno da je upasti u nju..trebali su jednostavno napisati..morate imati u džepu 500$ i doviđenja..šta za 2mbit dsl šta za razne đinđe vezane uz igru...nema veze..kako si rekao..glupo se obeshrabrit..tako je bilo i s Oblivionom,pa sam opet prešao preko 100 questova..samo uz bitnu razliku..ubaciš dvd i igraš..
p.s. hvala na osvrtu,čirs