View Single Post
Staro 17.08.2006., 22:59   #3
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor LARN81 Pregled postova
Da malo citas ovaj a i forume detaljnije shvatio bi da ti je to glupa investicije jer tesko da ces i upast u neki guild uglavnom healere traze a opet nemres sam bauljat jer to i nije ni poanta igre. Bolje da si pricekao burning crusade da izbalansiraju jos neke stvari, a i ne kuzim kaj si ocekivao da igra koja je godinu dana nece pit patchirana? Uglavnom nedaj se obeshrabrit nego igraj pa vidi

..thanks,očekivao sam samo da će to ić jednostavnije,pola kvarta mi je ipak unutra : goood : ,pa eto,navukao sam se..što reći..nego,za taj novac se ipak može dobiti solidan komad hardvera..kojeg kako vidiš u sigu nemam..tipa 300gb ata disk..hm..glupa investicija,: bonker : ,no vidjet ću..ne pljujem igru,ma daleko daleko od toga..sudeći po www,manualu,screensima,ma svemu sudeći igra je jedinstvena..ali ovoliko teško,i zahtjevno da je upasti u nju..trebali su jednostavno napisati..morate imati u džepu 500$ i doviđenja..šta za 2mbit dsl šta za razne đinđe vezane uz igru...nema veze..kako si rekao..glupo se obeshrabrit..tako je bilo i s Oblivionom,pa sam opet prešao preko 100 questova..samo uz bitnu razliku..ubaciš dvd i igraš..

p.s. hvala na osvrtu,čirs
thedream je offline   Reply With Quote