View Single Post
Staro 17.08.2006., 19:17   #48
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@pogi Za video bi možda trebao uzeti verziju diska s 16 Mb cachea. Navodno se za takve stvari isplati jer se osjeti tih 16 Mb. Ima u Linksu takav Seagate od 320 Gb, a ima i takvih WD-a. Te WD-e znaju zvati Raid Edition.
E da ti samo znas u kojoj sam ja fazi...

Prvo sam kupio 200Gb Maxtora SATA jer vec imam 2 PATA maxtora i meni su oni ok, a i cijena maxtora je najniza. Onda sam skuzio da za samo 12 kn doplate sam mogao uzeti 250Gb verziju istog diska i odem i pitam uLinks da li bi mi zamijenili. Kaze links nema frke moze.... ali disk je bio otvoren pa ga nisam uzeo nego trebao cekati dan dva da dodje iz Zg. Tako se i dogovorismo.

Medjitim onda sam saznao da sata maxtori određenih serija ne rade sa sata kontrolerom iz nf4 chipseta sto je i sam maxtor priznao. E onda ja reko pa sto cu ako predjem danas-sutra na nf4? Sad vise ne zelim ni maxtora i molim ih da mi zamijene za samsunga ili hitachija slicne cijene (200 ili 250 Gb)

Sutra idem to definitivno rijesiti nebi se zacudio da na kraju doplatim za segatea ili WDa. Da mene neko tako hebe kao trgovca ja bi puko za sat vremena.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote