View Single Post
Staro 04.07.2003., 09:29   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: opet problem sa XP i DVD playerom...

Citiraj:
Originally posted by perich
ja sam dakle vec bio jednom postavio to pitanje,link je ovdje na thread ,al nisam dobio odgovora,vjerojatno zbog nepreciznog objasnjenja problema...

A sad.... OPET ne znam objasnit u cem je fora .... jedino sam procitao da poruka kaze nesto u stilu WinDVD MFC Application has encountered an unexpected bla bla.... jel mozda vam to nesto MFC govori? jedino sta je interesantno u tom svemu je da film mogu gledat jedino u MediaPlayeru sada... al to je ono.... "WMP"

Ima li pomoci ili moram kupovat linijski player (e pa necu, zato pomagajte )
Ajd krenimo redom. Možda bi bilo najbolje da probaš s novom instalacijom wina pa pokreneš DVD pa vidiš. Ako bez ičega smrzava možda je problem u samom DVD. Ako ne ideš dalje, driveri i ostalo pa korak po korak. Ili nabavi sve moguče DVD playere pa isprobavaj. Meni se znalo desiti to da kod određene kombinacije drivera i Power DVD nikako nisam moga dobiti titl. Kod druge kombinacije s Win DVD nisam mogao dobiti normalan odnos slike itd... Skini najnovije Win DVD i Power DVD, petice pa probaj s njima. Nabavi Direct DVD, Hero DVD. Isprobaj.
tor je offline   Reply With Quote