Puno je toga što bi se moglo reći na ovu temu...
ludilo za novim HW điđa miđama je uvijek prisutno jer se ovdje okupljaju ljudi (između ostalih9 kojima su te iste komponente nekakvi fetiš i oni koji jednostavno moraju imati najnaj komponente...
neki se pale na aute, mjuzu, sport, neki na HW.... znamo svi da tu nema previše logike i da svatko od nas ima neki hobi, strast.
u tu kategoriju spadaju ljudi koji će dobre komponente mijenjat kako bi imali najnovije fore.
za one koji iz čiste potrebe (kakva god ona bila) kupuju novi kompjuter i trebaju dobru mašinu, ne vidim bolju opciju od conroe konfiguracije. nije ni preskupa u najslabijoj E6300 varijanti.
osobno bi mi dobro došao dual core za moje potrebe, ali to nipošto neće biti conroe jer ne spadam u kategoriju hardcore HW ovisnika i nemam para za bacanje, ali bi mi dobro sjeo jedan 3800+ x2 ako zatvorim financijsku konstrukciju.
kad malo bolje pogledaš sve je to apsurdno, vrlo brzo više ni conroe neće biti dobar, onda će se pričati o quad core kentsfieldu, pa o novoj amd arhitekturi. i tako unedogled.