Citiraj:
Originally posted by segregator
Ne, toga si samo ti svjestan. Naime, riječ "set" znači da se radi o više chipova. I northbridge i southbridge su dio chipseta. To bi ti kao pratioc turbostručne literature i tajnih korporacijskih dopisivanja (čije linkove ne smiješ odati) trebao znati.
Isto tako, daj nekome ko zna engleski da ti prevede pa ćeš vidjeti da se spominju i soutbridge i northbridge u tekstu.
|
daj ti nekome tko zna hrvatski da ti prevede moj post jel ga ti ocito nekuzis

rekao sam da kad ljudi kazu chipset pricaju tj misle na northbridge....ovdje u tekstu (a i u vecini tekstove o toj tematici) se svasta napricalo o mogucnostima SBa i novom BUSu koji bi ga povezao s (istina iz iste obitelji) NBom ali se o NBu negovori nista......a priznavao ti ili ne dobar Nb je vazniji nego neznam kakav SB jer vecinu budalastina koje budu implementirane u SB nitko kome to stvarno treba nekoristi vec upotrebljava standalone komponente koje su u 90% slucajeva puno kvalitetnije i bolje rade svoj posao....(normalno sad nemoj sitnicariti oko IDE kontrolera i slicnog).....
ako imas nesto o detaljnim karakteristikama NBa postaj......ali samo stvarne detalje, a ne sad fekvencije i ine budalastine koje su ionako predvidljive.....
i btw, sta to pise u tom tekstu koji ja to jadan neznam prevesti...
ATA-100 to interface with the best hard drives available today nezvuci to malo zastalo???cini mi se da moras updateat svoje podatke o proizvodu koji toliko hvalis ili je ati poblesavio