View Single Post
Staro 15.08.2006., 17:04   #25
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Isplati se isto kao i ostatku crikve imat bilo što drugo. Pa deru nas ovdje po cijenama ko mlade majmune. Čak i Plodine imaju ovdje više cijene nego recimo u poslovnici u Kostreni. Ugradnju klime sam naručio u Rijeci i ostalo mi 300/400 kn razlike za istu klimu. Tako i ovaj majmun preživljava, jer su ljudi lijeni skočit do Rijeke ili naručit iz Zagreba.
Očito..zaboli me srce kad mi prifali dvd-a pa moram ić u "Music Shop" ili kod njega davat lovu za one "No name" dvd-e.. Šta se komponenti tiče..Links ili Rijeka..Znaš da ima sada u Novom neka trgovina, odmah tamo na ulazu u centar..nisam vidio, samo čuo od jednog novljana.

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Čuo i vidio neke ponude za neki hardweraj za jedan crikvenički hotel (par laptopa i printeri). Parsto kuna skuplji po laptopu od recimo Mikronisa, ništa prestrašno. Trebalo bi ić pogledat, ali taj Novi mi je uvijek bio ko' da je nakraj svijeta. Links i Ve-mil u Rijeci su meni sve što mi treba.
hehe, da, također..izbjegavam. Meni je bila ok ekipa u Microproces-u u Rijeci..jest da su nešto sitno imali veće cijene, al atmosfera je bila ono..domaća. Za zamjenit nikada problem. Meni su čak bili znali i zamjeniti nakon isteka garancije.

Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 15.08.2006. u 17:19.
Brown Acid je offline   Reply With Quote