View Single Post
Staro 15.08.2006., 17:00   #24
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Isplati se isto kao i ostatku crikve imat bilo što drugo. Pa deru nas ovdje po cijenama ko mlade majmune. Čak i Plodine imaju ovdje više cijene nego recimo u poslovnici u Kostreni. Ugradnju klime sam naručio u Rijeci i ostalo mi 300/400 kn razlike za istu klimu. Tako i ovaj majmun preživljava, jer su ljudi lijeni skočit do Rijeke ili naručit iz Zagreba.
Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Obrijao glavu?? Ahahahahahahaha..kada sam ga viđao postajao je sve veći i veći..vjerujem da će morat probijat onaj uski put do storma..
Nemoj tako i ja imam 30 kila viška, ali ovom raste samo dupe ko' da je žensko, jedva hoda od guzice.
Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Znaš da ima sada u Novom neka trgovina, odmah tamo na ulazu u centar..nisam vidio, samo čuo od jednog novljana.
Čuo i vidio neke ponude za neki hardweraj za jedan crikvenički hotel (par laptopa i printeri). Parsto kuna skuplji po laptopu od recimo Mikronisa, ništa prestrašno. Trebalo bi ić pogledat, ali taj Novi mi je uvijek bio ko' da je nakraj svijeta. Links i Ve-mil u Rijeci su meni sve što mi treba.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.08.2006. u 17:11.
Pomo je offline   Reply With Quote