View Single Post
Staro 15.08.2006., 02:33   #59
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
plexi u kemoboji 50kn/m2 3mm (vlajda, mozak ne radi najbolje u pol 3 ). 3mm je dosta. pogle tu imash moj rad... fronta bas od takvog 3mm plexija. samo rezu ocajno...bolje uzmi vise pa zrezi sam.

rupe. mali broj okretaja. pocni s malim svrdlom pa prosiruj. na kraju uzmi NAJVECE svrdlo i s obje strane svake rupe rukom provrtaj par puta. rub ce biti gladak i lijep.

rezanje-pilom rucnom (za metal, fiog zuba) ili ubodnom. mozes i uzet stari obicni srafcigeri izbrusit ga da bude ostar. sad na "bocnoj" (uskoj) strani brusilicom napravis "V" utor od 2mm tako da ti je jedan cosak srafcigera spicast i ostar. uzmes to i grebes do malo iza trecine s jedne strane. okrenes i grebes do mali iza trecine s druge strane, a onda slomis plexi. rub cist i ravan

kabeli-okrugli ili flat? probaj flat sakriti, ak nejde srolaj i omotaj izolirkom. nemoj rezat izmedju zica. tako sam shebo 10-ak kabela...pa zakljucujem da je to nemoguce. kombinacija (jedan segment kabela srolan drugi flat je isto ponekad korisna. kabeli se sredjuju experimantiranjem

farbanje - odmastiti je najbitnije. za lim nepofarbani ne znam jel treba primer. za plastiku bih stavio... lakirane povrsine (gornja, bocna) malo posmirglati pa oprati...
Matesonik je offline   Reply With Quote