Tema: 1.HNL 06/07
View Single Post
Staro 15.08.2006., 00:41   #125
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Da,slažem se i ja u vezi toga šta kažeš i u neku ruku imaš pravo.Ubiti imaš potpuno pravo kad bolje pogledaš u hr su 3 najveće skupine kako kažeš Armada,Torcida i BBB.I ostale manje kojih malo ima,a malo nema Kohorta,Ultras,Funcuti,Tornado(doduše u košarci je druga priča,ali ovo je o nogometu),WS,WA,...da ne nabrajam dalje.Ali među te grupe se mogu svrstati i Demoni i Red Fuckersi koji su uvijek prisutni,ali ne u tako velikom broju.I sad kad sve to pogledamo ispada(tako i je)da su 3 najveće skupine ujedino i naj jače,a ostale variraju.I sad kako kaže Thoroughbred B nemože svoj svoga procijenit tako da se nemože reć ko je najbolji,najjači i sl.Je.iga po meni je Armada,bila i bit će.I sa dosta malom brojnosti po kvaliteti smo isti ko njih dvoje,šta bi tek bilo da smo brojniji,da imamo cijeli grad iza sebe,gdje bi nam bio kraj.
A Gigi1 kad si prije spomenuo slabo navijanje u prošloj sezoni protiv Dinama na kantridi,malo se sjeti kako ste vi izgledali prije 2 sezone!!!Jedva da je 100tinjak najvjernijih pratilo vaš klub,a sad se vuče i po netu i po novinama i svagdje da ste najjači.
...
neda mi se pisat više....ali shvaćeno je šta sam mislio reć

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.08.2006. u 01:15.
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote