View Single Post
Staro 02.07.2003., 16:57   #20
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
E ta u kojoj se kolica guraju lift je svakim danom sve gora i gora. Poičinju naličiti na HG Spot. Prvo im treba nekih sat i plo da mi faxaju predračun, uredno se isti dan prije 12:00 plati taj predračun. Inače žena je zamjenila grafičku za jednu 200 kn skuplju jer tražene nije bilo na skladištu, OK dogovoreno. Dolazim po robu, kad znate vi nama visite 14 kuna (nije stvar u tih 14 kuna, stvar je principa). Kako Vam visim 14kuna, plačeno je po predračunu isti dan prije 12 sati i lova Vam je 100% sjela isti dan na račun i nije se mogla desiti promjena u cijeni (zašto principa, šta da sam kupio 20 Gb RAMa i da se desio potres na Taiwanu ??? A ja platio na vrijeme po staroj cijeni sada bi me tražili 300% nadoplatu). Dobro to nekako izgladimo (njihov propust) i sada počinje zabava, grafičke nema (one koja je ona rekla da imaju) doći će za 7 dana, odem po kolica, je sada nema niti M$ tastature i miša. Vračam se gore i sada ja maltretiram. Dakle od 3500 kn robe ti nemaš robe za 1200 kn i mene nađeš *ebat za 14 kuna ??? Na predračunu piše isporuka robe po uplati, nema počeka. Sada kada budem došao po ostatak robe *ebat ću ja njih da želim povrat novca ukoliko se desi promjena u cijeni, tako i ja mogu prodati nekome tanker, znate dajte vi meni 10 000 000 US$, a ja ću Vama prodati tanker ćim bude na skladištu

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote