View Single Post
Staro 14.08.2006., 19:12   #999
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Baš šteta što nemam 2 sticka, pa da ja vidim o ćemu je riječ. No mislim da ću ubrzno preć na 2GB
Da steta je..razlika je ogromna! cak i sa losijim latencijama i na manjoj brzini ovaj 2x1gb je bija brzi od mog bivseg OCZ-a sa TCC5 cipovima i stisnutijim latencijama! Evo sada ova dva gb veselo kucaju na @DDR500 na 2.71V. Malo san latencije postelija i sve 5!

Citiraj:
Nego, da se vratim na temu - ovo kaj si ti spominjao da ćemo preko BIOS-a od VSTA ploče dobit 2.8V, pa zakaj onda nitko nije napravil modani BIOS za Dual-SATA koji bi dao više? Jer ako VDIMM modom moš dat 3.1V (ili kolko već), onda znači da je matična sposobna za takav "napor". Što ne? Barem 2.8V, a za 2.9V bi dao bubreg
Pa da upravo tako..ploca je bila pravi bum kad je izasla i sad je BESTBUY definitivno! I ja sam se sam pita to pitanje... kad bi te osobe sta modaju biose bile dovoljno strucne mogle bi cuda napravit s biosom od mem djelitelja pa sve do povecanja napona (preko biosa) ako je to moguce naravno...Fakat ja bi prvi to napravija da znam! Kako stvari stoje..bit ce vrlo zanimljivo vidit sta ce bit kad ploca (VSTA) stigne u kucne konfe...vani se vec moze kupiti...
G0RKI je offline   Reply With Quote