View Single Post
Staro 02.07.2003., 14:32   #19
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by ozren
u americi ti nemreju prodat tu foru s naljepnicom... to kod njih ne ide, naravno, oni imaju i dobre consumer protection zakone za razliku od nas.

s obzirom da znam za slucaje gdje komponente unutar kutije nisu bile jednake onima na fakturi, te cinjenici da si ti ipak lijepo platio sve to i vlasnik si sveg tog dreka, mislim da je to s naljepnicom prevara. i da ti ne mogu na bazi toga ukinut garanciju.... no, kazem, mi hrvati smo za razliku od amera pametan narod pa onda kod nas prolazi svasta...

he he desilo mi se da frendov komp na papiru i u rukama teze 200dem razlike...i to firma koja je tada bila najveci diler kompova a sad se bave skoro pa samo veleprodajom...shvatili?

u drugoj firmi prije par mjeseci tipu dali kolica s svom opremom u komponentama..i zaboravili laserski printer i jos nesto...dobro da je tip provjeravao prije nego je gurnuo kolica u lift..mislim da ste shvatili o kojoj se firmi radi..

vremenski pomak iymedju 1 i 2 slucaja je 3 godine..istina nisu iste firme ali vjerujem da im se ovakve stvari i cesce dogadjaju...
msvrtan je offline   Reply With Quote