Citiraj:
Originally posted by ozren
u americi ti nemreju prodat tu foru s naljepnicom... to kod njih ne ide, naravno, oni imaju i dobre consumer protection zakone za razliku od nas.
s obzirom da znam za slucaje gdje komponente unutar kutije nisu bile jednake onima na fakturi, te cinjenici da si ti ipak lijepo platio sve to i vlasnik si sveg tog dreka, mislim da je to s naljepnicom prevara. i da ti ne mogu na bazi toga ukinut garanciju.... no, kazem, mi hrvati smo za razliku od amera pametan narod pa onda kod nas prolazi svasta...
|
he he desilo mi se da frendov komp na papiru i u rukama teze 200dem razlike...i to firma koja je tada bila najveci diler kompova a sad se bave skoro pa samo veleprodajom...shvatili?
u drugoj firmi prije par mjeseci tipu dali kolica s svom opremom u komponentama..i zaboravili laserski printer i jos nesto...dobro da je tip provjeravao prije nego je gurnuo kolica u lift..mislim da ste shvatili o kojoj se firmi radi..
vremenski pomak iymedju 1 i 2 slucaja je 3 godine..istina nisu iste firme ali vjerujem da im se ovakve stvari i cesce dogadjaju...