View Single Post
Staro 14.08.2006., 18:53   #998
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Baš šteta što nemam 2 sticka, pa da ja vidim o ćemu je riječ. No mislim da ću ubrzno preć na 2GB

Ja sam nakon izleta sa Beta7, ponovno vratio na 1.50 . Taj mi je najbolji za sada, kad mi je komp na defoltu i undervoltan.

Inače, već dugo nisam imal BSOD, bilo je smrzavanja nekon neuspješnog OC-a ili padanja Super PI-ja ili Prime-a, ali BSOD-a ne.

Jedino me BSOD muči kada lupim (slučajno ili namjerno) kantu ili kada na "živo" ukapčam/iskapčam ventilatore, onda mi se pojavi BSOD "MACHINE_EXCEPTION_ERROR". Makar, mislim da je to do windowsa, već su mi razdrmani

Nego, da se vratim na temu - ovo kaj si ti spominjao da ćemo preko BIOS-a od VSTA ploče dobit 2.8V, pa zakaj onda nitko nije napravil modani BIOS za Dual-SATA koji bi dao više? Jer ako VDIMM modom moš dat 3.1V (ili kolko već), onda znači da je matična sposobna za takav "napor". Što ne? Barem 2.8V, a za 2.9V bi dao bubreg

P.S. Čekam registracijski mail za ocwbench, ali izgleda da to ide dosta sporo...

EDIT:
@Mr. M
Ćemu ti Kingmax radi tako nisko? nije DDR400 ili što? ili neće raditi na 460Mhz kolko bi bio sa, za jedan većim, mem. djeliteljem?

Mislim da bi ti bolje bilo 315x8 sa divajderom 133 (mema onda radi na 420Mhz, nadam se da može toliko). Jedino ako bi te cold boot zezao...