View Single Post
Staro 02.07.2003., 01:17   #16
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Razlog ovog pokretanja je bila ta izjava 2 od 1000. Jer Frend je radi Americana na rate, s time da je American od firme (mislim da nitko u Zagrebu osim HG ne daje na rate na Bussiness American) morao kupiti dva kompa, jedan za Pulu i jedan za Rijeku i ta OBA su bila NEISPRAVNA i poslije su ga uvjeravali kako je to od "dronckanja" u Peugeotu 605 (koji mekan da čovjek dobije morsku bolest u njemu) i tamo su se natezali ali su mu isto to uredno rekramirali, nema šta ali benzin Zagreb - Pula - Rijeka - Zagreb tri puta, kašnjenje od par dana na isporuci ... pa možda su to bila baš ta 2 na 1000 ali nekako mislim da je to možda 200 na 1000 samo "patuljci koji pojma nemaju TM" još nisu skužili kako ih je netko "oženio" pa se nisu javili i prijavili, ljudi misle da je normalno da se nešto dimi iz kućišta i da nešto vrišti iznutra jer ipak to je "zvijer" od stroja koja može 10000 3DMarkova sa nepoznatom grafičkom ....

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote